Gastregistratie
GastRegistratie ☆ Speciaal voor de Horeca hebben we een simpel GastRegistratie Systeem ontwikkeld ☆ Binnen 24 uur geregeld ☆ Een gast gaat fijn aan tafel zitten, scant de QR-code en vult zijn naam, telefoon en e-mail in. Werkt ook via een url!
4550
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4550,bridge-core-2.7.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-26.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
QR Gast Registratie Systeem

GastRegistratie in de Horeca

“Horecagelegenheden moeten vragen naar de naam en contactgegevens van bezoekers. Dat heeft premier Rutte gezegd op een persconferentie over het coronabeleid. Zo kan er makkelijker bron- en contactonderzoek worden gedaan als er toch een uitbraak is. Het kabinet zegt dat het ervan uitgaat dat mensen zullen meewerken, om een nieuwe lockdown te voorkomen. In restaurants, cafés en op terrassen zijn echt alleen nog zitplaatsen toegestaan. Als er in de horeca, musea of pretparken een uitbraak van corona is, kunnen die zaken voor maximaal twee weken gesloten worden. Dergelijke maatregelen konden al lokaal geregeld worden, maar premier Rutte benadrukte dat het nu geen optie meer is, maar dat het moet gebeuren.”

gast registratie systeem

GastRegistratie Systeem

Speciaal voor de Horeca hebben we een simpel Gast Registratie Systeem ontwikkeld. Dit systeem werkt middels een QR-code. Een bezoeker gaat fijn aan tafel zitten, scant de QR-code en vult zijn naam, telefoonnummer en e-mail in. Heeft hij geen QR-scanner? Geen probleem! Het werkt ook gemakkelijk via internet.

Gewoon goed geregeld

Het doel van de registratie is de mogelijkheid tot bron- en contactonderzoek i.v.m. Corona. Stel dat Corona uitbreekt, dan heeft u uw zaken geregeld. Wij leveren netjes een Excel bestand aan met de naam, telefoon & e-mail van de gasten van de afgelopen 2 weken. Gegevens ouder dan 2 weken worden automatisch verwijderd.

QR NieuwBruin

Direct aanvragen

Het werkt heel simpel. U vult onderstaand aanvraagformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een QR code en een url. Print deze code uit en leg deze bijvoorbeeld op de tafeltjes in uw zaak. Meer hoeft u niet te doen! Ondertussen wordt dit systeem door meer dan 100 restaurants in Nederland gebruikt. Kosten? Voor dit systeem rekenen we 2 tientjes per maand en is direct vrij opzegbaar.